Service en onderhoud

Door jarenlange ervaring in het onderhoud en storing oplossen aan gasverwarmingstoestellen en installaties zijn wij voor u een betrouwbare partner als het gaat om elke vorm van onderhoud op het gebied van installatietechniek. Of het nu gaat om centrale verwarming of om elektrische installaties of om drinkwaterinstallaties, wij draaien onze hand er niet voor om! Maar ook in gashaarden, gevelkachels, heaters of airconditioning zijn wij helemaal thuis!

Bij ons is een onderhoudscontract niet nodig. Als u ons nodig heeft zullen wij onze uiterste best doen om u zo snel en zo goed mogelijk te helpen!  Tevens kunt bij ons terecht voor niet alledaagse vraagstukken. Problemen zijn er om op te lossen en binnen de techniek is praktisch alles mogelijk dus is overal een oplossing voor!

Via ons contactformulier op de website kunt u op een eenvoudige manier uw probleem aan ons voorleggen Dan wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen, maar bellen of faxen voor een voor een eventuele afspraak mag natuurlijk ook!