Lekdetectie

Niemand hoopt het ooit mee te maken, een lekkage in uw woning. Het is een vervelende kwestie, helemaal als de lekkage zich ergens in bevindt in het plafond of in de muur. Dat de lekkage verholpen moet worden is een ding wat zeker is, maar waar moet je beginnen? En de volgende vraag is natuurlijk is het een koud water of een warm water leiding? Is het wel een waterleiding of is het een rioolafvoer? Is het wel van de installatie? Of is het regenwater wat op een geheimzinnige manier uw woning binnenkomt? Simpel weg een breekhamer ergens in de muur zetten is geen oplossing.

Wij bieden u de oplossing! Door middel van geavanceerde apparatuur kunnen wij voor u bepalen waar de lekkage zit, zonder uw woning open te breken! In de meeste gevallen kan dit zelfs tot op enkele centimeters nauwkeurig. Een dergelijke lekkage oplossen kan door alle gevolgschade aardig in de papieren lopen. Deze gevolgschade kan door ons aanzienlijk beperkt worden, in plaats van het vervangen van een complete badkamervloer kunnen wij ervoor zorgen dat u het soms met het vervangen van een tegel al afkan!

Het mag duidelijk zijn dat wij uiteraard onze onkosten aan u doorbereken maar een ding is zeker, in veel gevallen is een complete badkamervloer duurder! Bovendien werken wij volgens onze hoge servicestandaard. Dit houdt in dat de bewoner en/of eigenaar binnen 24 uur na de storingsmelding gebeld wordt voor een passende afspraak. Wij streven ernaar om de klant binnen 72 uur na de melding bezocht te hebben, en uiteraard ontvangt de melder binnen 24 uur na het bezoek onze uitgebreide rapportage op het vooraf gegeven e-mailadres.

Via het contactformulier op onze website kunt u eenvoudig een lekkage melden er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen, maar faxen mag natuurlijk ook!

Indien strikt noodzakelijk is het zelfs mogelijk om ons in het weekend in te schakelen!

Door onze gunstige tarieven en snelle oplossing is de klant het best geholpen, Service zoals service bedoeld is!